top of page

Group

Public·46 members

What religion is gambling a sin.2, what religion is gambling a sin.1


What religion is gambling a sin.2
Norbert Greenwall
Sep 24, 2023

What religion is gambling a sin.2

However, social science literature suggests that evangelical protestant norms apply a more stringent “sin frame” to gambling and related forms of risk-taking compared to mainline protestant norms (ellison and mcfarland, 2011; beyerlein and sallaz, 2017). (opinion) is gambling evil? among christians, there’s a notable split on gambling between tolerant catholics and protestants, who’ve been mostly hostile. Gamblers hope to gain money through the losses of others, but the bible condemns coveting other people’s possessions. —exodus 20:17; romans 7:7; 13: 9, 10. In summary, gambling is poor stewardship of one’s god-given resources, it attempts to bypass honest work, it promotes greed and covetousness, and it rejoices in the misfortune of others. — ephesians 5: 17. Another 4 percent are considered "problem gamblers. " such addiction is a spiritual enslavement that a person allows to happen.

What religion is gambling a sin.2. Care religie consideră jocurile de noroc un păcat?

Jocul de noroc este un subiect sensibil discutat în cadrul diverselor religii din lume. Fiecare religie are propriile sale opini, interpretări și reguli în privința acestei activități. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai răspândite religii și vom examina modul în care ele percep și abordează jocurile de noroc. În creștinism, jocul de noroc este adesea considerat ca fiind un viciu și un păcat. Multe denominații creștine, inclusiv Biserica Catolică și Bisericile Protestante, condamnă jocurile de noroc ca fiind o formă de iubire a banilor și o distracție care poate duce la dependență și sărăcie. Aceste religii consideră că banii obținuți prin jocuri de noroc nu sunt câștigați prin muncă cinstită și nu aduc foloase reale societății. În islam, jocurile de noroc sunt strict interzise conform preceptelor Coranului. Islamul consideră că jocurile de noroc sunt o formă de înșelăciune și o cauză a dezordinii sociale. Potrivit Coranului, banii obținuți prin jocuri de noroc sunt murdari și nu pot fi folosiți în mod legal sau moral. Islamul promovează în schimb munca cinstită și economisirea ca modalități de a obține bogăție și prosperitate. În budism, jocurile de noroc sunt văzute ca o formă de distracție inutilă și o modalitate de a risipi resursele materiale. Budismul promovează învățătura celor opt Noble Învățături, care include abstinența de la distracțiile și dorințele lumești. Jocurile de noroc contravin acestor principii și sunt considerate ca o distracție care distorsionează mintea și creează atașament față de bani și posesiuni materiale.

What religion is gambling a sin.1. În ce religie jocurile de noroc sunt considerate un păcat?

Există numeroase religii și grupuri religioase care consideră jocurile de noroc un păcat. În aceste credințe, jocurile de noroc sunt privite ca o activitate care poate duce la dependență și poate ruina vieți. Printre aceste religii se numără creștinismul, islamul și iudaismul, care au reguli și principii stricte referitoare la jocurile de noroc și riscul financiar asociat cu ele. Creștinismul, în mai multe ramuri ale sale, consideră jocurile de noroc ca fiind imorale și pacatoase. Spre exemplu, în Biserica Romano-Catolică, jocurile de noroc sunt văzute ca o formă de "iubire a banilor" și sunt condamnate ca fiind un păcat de către Papa Ioan Paul al II-lea. De asemenea, în anumite sectoare protestante, jocurile de noroc sunt privite ca o activitate care poate duce la adicție și distrugere familială. Islamul consideră, de asemenea, jocurile de noroc drept o activitate interzisă. Legea islamică, cunoscută și ca Sharia, afirmă că jocurile de noroc sunt un păcat și o sursă de tulburare socială. Musulmanii sunt îndemnați să se abțină de la jocurile de noroc și să îi evite, deoarece aduc daune individuale și societății în ansamblu. Iudaismul, la fel ca și celelalte religii menționate, consideră jocurile de noroc un păcat. În Talmud, cărte sfântă a iudaismului, se afirmă că riscul și imprevizibilitatea jocurilor de noroc sunt împotriva valorilor morale ale comunității evreiești. De asemenea, rabinii și liderii religioși evrei au subliniat importanța responsabilității financiare și consecințele negative ale jocurilor de noroc pentru indivizi și familiile lor. Concluzie: Jocurile de noroc sunt considerate un păcat în mai multe religii, inclusiv în creștinism, islam și iudaism. Aceste religii văd jocurile de noroc ca una dintre activitățile care pot duce la adicție, probleme financiare și distrugerea familială. Credincioșii sunt îndemnați să se abțină de la astfel de practici și să evite consecințele negative pe care le pot avea jocurile de noroc. qkmb23lke53


https://landshaft73.ru/masini-de-jocuri-jocuri-cu-sloturi/

https://newyorkbtg.com/meciuri-milan-tiff-casino-cluj/

https://startok.space/romanian-buffalo-bilete-cfr-lazio/

Grupa d campionatul mondial

Like

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page